Oppilashuollon tiedote korona-aikana

Koulujen siirtyessä etäopetukseen ke 18.3.2020 myös oppilahuollon tuki on etänä saatavilla.

Koulujen siirtyessä etäopetukseen ke 18.3.2020 myös oppilahuollon tuki on etänä saatavilla.

Kuraattori Jonna Aho on tavoitettavissa arkisin klo 8-16 puhelimitse 040-7065920. Voit laittaa myös Wilmaviestin, tekstiviestin tai Whatsapp -viestin niin soitan sinulle päin. Etäopetusaikana olen paikalla Yhteiskoululla joka maanantai ja tiistai, ja tavattavissa näinä päivinä etukäteen sovitusti.

Terveydenhoitaja Katriina Kalliokorpi työskentelee Punkalaitumen terveysasemalla ja sovitusti koululla. Tavoitettavissa Wilma/whatsapp-viestillä sekä puhelimitse numerosta 0405194035.

Koulupsykologi Minna Myllymäki on tavoitettavissa normaalisti Whatsappissa ja puhelimitse 044 3488675. Tiedoksi niille oppilaille, joille on varattuna aika tai aikoja psykologille nyt etäopetuksen aikana, että psykologi ottaa yhteyttä näihin oppilaisiin/ heidän koteihinsa viimeistään viikon 13 alussa jatkosta sopiakseen.

Elämme erikoista aikaa ja on luonnollista että tällainen tilanne voi herättää pelkoa, huolta ja ahdistustakin. On tärkeää, että jokaisella, niin lapsella, nuorella kuin vanhemmallakin on mahdollisuus keskustella jonkun aikuisen kanssa tilanteeseen liittyvistä ajatuksista ja tunteista. Pidetään huolta toisistamme.